torstai 3. lokakuuta 2013

Kerro kerro kuvastin, mitä meikkejä käyttäisin..

Jes, nyt on vihdoin tärkeimmät meikit shoppailtu..!


Kivasti vielä löysin tuollaisen itse tehdyn pussukan johon voi uudet meikkinsä laittaa.. Vanha joutaa roskiin.. Siveltimet ovat jo omasta takaa, mutta pesin ne hyvin edellisistä meikeistä.. 

Aloitin meikkien metsästyksen naapuriliikkeestä.. Länsipuistossa ekoletin vieressä Kauneushoitola Ihana Fiilis tekee ilmeisesti luonnonkosmetiikalla ja sieltä löytyy myös meikkejä.. 
Kuulemma couleur caramel luomivärejä oli -50% joten sinne siis..
Löysin heti omat värit eli musta rajauksiin, kulmiin ja varjostukseen, sekä suosikkini hopea pohjaväriksi.. Nuo värit sopivat kaikkien värien kanssa ja niillä on hyvä lähteä alkuun..
Poskipuna oli myös tarjouksessa joten se lähti myös mukaan..

Nyt muuten vasta huomasin, että hopeisessa helmiäisluomivärissä ei ole sertifiointimerkkiä.. Tämä on juuri sitä mistä puhuin, että osa tuotteista ei välttämättä ole saanut sertifiointia.. Luulen silti, että kyseessä on jokin hyvin vaaraton ainesosa, koska tuostakin nettisivuilla sanotaan, että 100% luonnon tuotteista.. Eikä sisällä mitään kiellettyjä aineita.. 

***

Ripsari ja meikkivoide siis enää puuttuivat.. Niillä ajattelin päästä alkuun ja pikkuhiljaa hankkia lisää jos on tarvis..

Sokoksen osastolta pienellä opastuksella löytyi luonnonkosmetiikat.. Benecosin tuotteet olivat ihan samaa hintaluokkaa kuin tyyliin lumene.. DR. hauscha on kuulemma hyvä, mutta ylitti mun budjetin..

Life luontaistuotekauppa käytiin myös tarkastamassa.. Mua ärsytti ettei siellä ollut hinnat esillä ja oli se muutenkin hiukan kalliimpi kuin sokos.. Ei paljoa.. Mutta tosi hyvät valikoimat oli ja hyvä palvelu, että ennemmin sieltä osti..

Pitkän ripsariharkinnan jälkeen päädyin benecosin super long lashes ripsariin sen hinnan ja kapean harjan tähden.. Ei se nyt voi niin huono olla mitä vanha jämä.. 

Ripsiväri on ilmeisesti myös hankala ostettava, mutta eiköhän se aina oo.. Kunhan saa jotain väriä ripsiinsä niin oon tyytyväinen.. 

Meikkivoidetta tuskin useasti tarvii enää, koska kookosöljyn käytön jälkeen ei oo pahemmin näppyjä tullut.. Kop kop kop.. 
Yleensä mulla on aikamoinen haaremi niitä.. Tämä on siis aivan uutta minulle.. Välillä kyllä iho punoittaa ikävästi, niin onhan se meikkivoide ihan hyvä juttu.. 

Kerron sitten viikonlopun jälkeen tunnelmat meikeistä ja dödöstä.. Niin ja varmasti vähän muustakin.. 

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti