sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Aloe Veraa.. <3

Monet ovat sanoneet, että prisman hyllyiltä löytyy hyvin luomukosmettiikkaa.. Pakkohan se oli itse sitten käydä toteamassa.. Kävin tossa naapurissa, eli Länsi-Porin prismassa.. Mikkolassa kuulemma on tosi hyvä valikoima, mutta tuo Länsi-Pori oli ihan kohtuu hyvä.. Ei tosin oo mitään vertailukohtaa, mutta huonosti ne olivat esillä.. Jos en olisi tiennyt mitä haen, en olisi löytänyt mitään.. Muutaman tuotteen kohdalla luki luomutuote isommalla, mutta aikamoista hakuammuntaa oli..
Odotin siis sellaista järjestelyä, että luomutuotteet olisivat olleet erikseen, no eivätpä olleet.. Eli shampoot shampoitten kanssa ja dödöt omissaa jne.. Että siksi se olikin vähän hakuammuntaa.. 

Nämä merkit tiesin jo etukäteen ja niiden varjolla osasin metsästää..

Lavera
http://www.lavera.fi/
Sante
http://www.sante.fi/
Urtekram
http://www.urtekram.fi/

Pakkohan sitä oli sitten vähän shoppailla.. Poikaystävälle lähinnä shampoo ja hoitoaine, koska itse käytän less is morea.. 

Aloe Veraa rakastavana valitsin Urtekramin tuotteet..


Shampoo: kaikille hiustyypeille.. Hoitoaine: uudistava ja vahvistava, erittäin kuiville hiuksille..

Noh, testasin shampoon ja hoitoaineenkin.. Shampoo vaahtosi kivasti ja kaikissa on ihanan raikas tuoksu. Tähän mun kiharapehkoon ei hoitoaine ollut riittävä, tai sitten olisi pitänyt laittaa enemmän.. Ehkä kokeilen uudestaan vielä.. Suihkusaippua oli oikein miellyttävä ja palasaippua ihan ok, ainakin näin alkuunsa.. Palasaippuaa ei mulla oo hetkeen ollutkaan, mutta joku nestemäinenkin on hankittava, koska silmälasit on kivampi esim pestä nestemäisellä ja paikassaan se on muutenkin kätevämpi.. 

Olen siis erittäin tyytyväinen ostoksiin.. Nämä ovat erittäin oiva vaihtoehto pieneen budjettiin.. Hintoja en tietysti enää muista, mutta jotain n. 5€ pala.. Saippua oli vajaa 2€ eli karkeesti n. 20€ kaikki tuotteet..
Lavera ja Sante olivat vähän huokeampia, mutta kohtuu hintaisia mielestäni siltikin.. 

Tuo isompi Prisma on vielä käytävä tarkastamassa..

Noilla tuotemerkeillä kun lähtee suunnistamaan, niin pääsee jo pitkälle.. 

Niin ja nyt sitten vaan testaileen kun tiedätte mitä merkkejä ettiä.. Ei mullakaan kuitenkaan tässä kokemusta kauheesti oo.. Vielä.. ;)

Dödöistä ja meikeistä kerron myöhemmin.. 
Sen sanon dödöstä, että luomudödö ei pidä alkuunsa yhtä hyvin kuin normit.. Ennnekuin kroppa herää luonnollisiin aineisiin, niin hiki voi haista, mutta se kuulemma tasottuu.. eli kärsivällisyyttä.. :)


Niin juu ja pakko vielä mainita, että nyt lähti normituotteet hyllystä jakoon.. Kaikki shampoot, hoitoaineet muotoilutuotteet ja muut n. 30 purkkia ja purnukkaa.. Kierrätys on kaiken aa ja oo.. Tiesin että tuotteet menee kuin kuumille kiville eikä tarvi roskiin heittää.. Kaikki kun eivät kuitenkaan vielä ole valmiita siirtymään luomuun.. Suurin osa meikeistäkin lähti roskiin, koska niitä en halunnut kierrättää muille.. 
Seuraavana onkin siis projekti luomumeikit.. 

Voi vitsi hei, enän mä oo ees tajunnu kertoa, että miksi pitäis siirtyä luomutuotteisiin.. Siitäkin siis oma juttunsa myöhemmin.. :)

***

1 kommentti:

  1. Nämä sinun juttusi ovat tosi hyviä ja opettavaisia. Osaat kertoa vakuuttavasti ja perustelet asia tosi hyvin.
    Pirkko

    VastaaPoista