torstai 26. syyskuuta 2013

Opiskelusta..

Nopeet liikkeet on näyttäviä.. 

Hain ekokampaajakouluun Kuopioon tämän vuoden elokuussa.. En ees tienny et sielläkin on koulu.. Helsingin kaksikielisyys ja hulina ei oikein houkuttanut.. Helsingissä ollut siis aiemmin ainoo koulutus..
Soitin 13.9 kouluun, että olisko vapaita paikkoja.. Noh, ei ollut, mutta kuulemma kaikki varasijat käytetty ja jos joku peruu, niin pääsen opiskeleen.. Noh, viikon päästä siitä soitettiin, että tervetuloa.. Ihanaa, olin aloittamassa ekokampaajaopiskelut elokuun lopulla..! Siitä lähtikin pohtiminen, että mun täytyy perustaa oma putiikki.. 
Noh tilanteet muuttukin niin, että eipäs tarviikkaan.. Otin yhteyttä Porissa heinäkuussa avatun ekoletin omistajaan Arjaan, että mikä tilanne hänellä on, ottaako hän työntekijöitä lisää.. No kuulemma ottaa ja sovimme tapaamisesta..

Kuopioon on Porista matkaa yhteen suuntaan yli 400 km.. Huoh, mut meni se sit ihan kivasti.. Nyt on siis eka viikonloppu käyty elokuun lopussa.. Oikein kiva viikonloppu ja ihana ryhmä meillä.. Opeteltiin intialaista päähierontaa ja öljyjä.. Ihana opettajamme Mona Mether on huippu tyyppi ja tietää ihan mielettömästi asioista.. 

Koulua on seitsemän kuukauden aikana suurinpiirtein kerran kuussa. 
Syyskuun asiakaspalvelupäivät meni itseltäni Kuopiossa ohi, koska olin kauan odottamalla Reiki1 kurssilla.. 

Harjoittelupäivät sain suorittaa Ekoletissä ja nyt onkin sellainen tilanne, että olen lopettamassa nykyisessä kampaamossa ja siirryn vallan Arjan seuraksi.. :) 

Tässä lyhyesti tunnelmia kunnes pääsen yksityiskohtiin asioissa.. 

Kannattaa käydä kurkkaamassa Arjan blogia matkalla ekoon, siellä on hyviä juttuja mm. Hiusvärien vaarallisuudesta.. 

http://matkallaekoon.blogspot.fi/

Ja nettisivut alla..
http://www.ekoletti.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti