maanantai 27. tammikuuta 2014

Etikkahuuhde

Oletko siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja hiuksesi ovat jotenkin rasvaiset ja talmaiset etenkin palashampoolla pesun jälkeen..? 

Nou hätä..!
Syytä tähän hiusten rasvoittumiseen en osaa tarkemmin sanoa, mutta luonnonkosmetiikkahan ei sisällä yhtä peseviä aineita kuin synteettinen kosmetiikka..

Vaikka itse pesen hiukset parin päivän välein, pesen hiukset aina pariin kertaan.. Se tuntuu ainakin auttavan jos yhdellä pesukerralla ei tunnu tulevan tulosta..

Erittäin yksinkertainen ja edullinen keino on tehdä valkoviinietikasta tai omenaviinietikasta hiushuuhde..

Esim. 1/2 litraa vettä ja loraus (2-3rkl) viinietikkaa

Huuhtele hiukset pesun jälkeen tuolla seoksella ja huomaat eron heti..
Etikkahuuhde vastaa tässä tilanteessa hoitoainetta ja sen happamuuden ansiosta sulkee hiussuomut tehden hiuksista, kiltävämmät, pehmeämmät, helpommin kammattavat ja puhtaammat.. Etikka tasapainottaa hiuksen ja hiuspohjan pH -tasapainoa ja poistaa rasvaisuutta

Voit käyttää huuhdetta aina tarvittaessa.. Ei mielellään joka pesun yhteydessä, koska etikka kuivattaa ihoa..

Hiuksia ei tarvitse tai oikeastaan kannata huuhdella vedellä enää etikkahuuhteen jälkeen, mutta varoituksen sanana, että haju ei oo mikään maailman kukkaisin.. 
Poikaystävälleni sanoin, että älä ihmettele jos tuoksun etikalta.. Hän tokas, että älä ihmettele jos unissani imeskelen hiuksiasi ja uneksin syöväni suolakurkkuja.. :D

Eli ei tainnu häntäkään haittaa..

Seuraavana päivänä hiukset olivat todella puhtaan tuntuiset ja erittäin kiiltävät..

Suosittelen siis lämpimästi tätä yksinkertaista keinoa jos hiuksesi tuntuvat rasvaiselta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti